FOTO

LET ME HELP YOU SHOWCASE YOUR PROPERTY

Hierbij wordt een reeks foto's gemaakt die het pand zo goed mogelijk in beeld brengen. Vooraf wordt in overleg bepaald wat de sterke en eventuele minder sterke punten zijn aan de woning / omgeving. Zo kunnen we deze extra benadrukken of net zo weinig mogelijk aan bod laten komen op de foto's.

Er worden zowel foto's van de buitenzijde (gevels, tuin, ...) als van het interieur van de woning gemaakt.

Aantal in functie van de bestelde hoeveelheid.

Alle foto's worden gemaakt met professionele hedendaagse apparatuur, eventueel aangevuld met gimbal(s) voor extra stabiele foto's. Nadien worden alle foto's bewerkt voor een optimale beeldkwaliteit. Ik neem zelf enkel HDR (High Dynamic Range) foto's. Per shoot worden er om de 2 sec. 5 beelden gemaakt met verschillende lichtinval. Nadien worden ze terug samengevoegd met een prachtig realistisch beeld als resultaat.

 

Er wordt aandacht besteed aan de presentatie van de woning. Indien nodig verplaats ik

 kleine meubels of andere storende zaken voor een beter uitzicht.

 

Gezien ik beschik over een klasse 1A drone-licentie kunnen er supplementair ook luchtfoto's worden gemaakt. De professionele drone met camera zorgt voor prachtige HD foto's. Deze tonen het pand / perceel eens vanuit een andere hoek. Er kan / mag echter niet overal zo maar gevlogen worden zonder specifieke toelating welke enkel een klasse 1A drone-piloot kan bekomen. U neemt best contact met mij op om samen de mogelijkheden te bekijken of neem alvast een kijkje op https://map.droneguide.be