top of page

MATTERPORT

LET ME HELP YOU SHOWCASE YOUR PROPERTY

Schermafbeelding 2020-04-18 om 11.05.21.

Ik ben van mening dat Matterport 3D de meest complete beleving van huizen biedt. Er is geen enkele andere camera die woningen zo realistisch kan presenteren.

Hoe mooi sommige foto’s, 360graden foto’s of video’s zijn, ze geven geen compleet beeld van een woning. Door middel van de geïntegreerde 3Dview in combinatie met het navigeren door een woning biedt u kopers een perfect beeld van een woning.

Matterport 3D-tours zijn multifunctioneel inzetbaar voor veel verschillende doeleinden. Vanwege de vele functionaliteiten is het een technologische vervanger voor veel traditionele oplossingen. Denk bv. aan commercieel gebruik, bedrijfspresentaties, documentatie van bouwprojecten, eindinspecties, beurzen of voor e-learningdoeleinden.

Stap 1: Contact

U kunt gemakkelijk in contact komen met mij om de mogelijkheden van een mogelijke 3D scan te bespreken. Mocht u al overtuigd zijn, boek dan nu.

Stap 2: Op locatie - rondgang

Samen met u of rechtstreeks met de eigenaar ga ik op zoek naar de perfecte routing van de scan. Dit houdt in dat er gekeken wordt naar de ideale route voor de kijker van de scan om zich optimaal door het pand heen te manoeuvreren. Aanpassingen hierin maken is achteraf niet mogelijk, vandaar dat ik hier uitgebreid de tijd voor neemt voordat ik start met de 3D scan zelf.

 

Stap 3: Uitvoering

Nadat de rondgang is gedaan, gaan we over tot de daadwerkelijke 3D scan. Gemiddeld duurt het scannen zelf tussen 1 á 2 uur, afhankelijk uiteraard van de grootte van het pand.

Om ervoor te zorgen dat iedere hoek zichtbaar is in het resultaat wordt om de 2 meter een 360° foto gemaakt met PRO2 3D camera van Matterport zelf. Nadat alle 360° foto’s zijn gemaakt heeft de scanner voldoende materiaal om de ruimte te kunnen visualiseren.

 

Stap 4: Verwerking

Al het verzamelde beeldmateriaal wordt veilig verzonden naar de Matterportservers. Het materiaal wordt verwekt van 360° foto’s tot een virtuele tour.

Het proces zelf loopt door middel van kunstmatige intelligentie. Na de verwerking is het materiaal omgetoverd tot een realistische visuele weergave van het project.

 

Stap 5: Oplevering 3D scan

Binnen de 24 uur na de scan lever ik u het eindresultaat op. Dit gebeurt door een link met u te delen waarin uw 3D tour te zien is.

Vanaf nu kunt u de scan gebruiken voor een of meerdere toepassingen en kan uw klant overal ter wereld (digitaal) door uw project laten lopen. Het bekijken van het materiaal is heel eenvoudig zodat iedereen het project middels een smartphone, tablet, computer of VR bril kan bekijken.

Matterport van uw zaak incl. publicatie 

google.jpg
draaiboom.jpg
bottom of page