top of page

RENDERS

LET ME HELP YOU SHOWCASE YOUR PROPERTY

Hiervoor doe ik zelf beroep op professionele redacteuren welke renderen met passie uitvoeren, volgende opties zijn mogelijk:

 

MODERN: We gebruiken meubels met elementen van metaal, glas, staal of ongeverfd hout om een ​​strakke ruimte te creëren. Moderne enscenering is meestal monochroom op kleur gebaseerd, aangevuld met neutrale tinten en in sommige gevallen onderbroken door felle kleuren die worden gebruikt in kunst aan de muur of kussens. We zullen die verbluffende strakke look creëren met minimale accessoires en een vleugje artistieke flair.

 

SCANDINAVISCH: Door Scandinavisch te selecteren, zullen we uw kamer voorzien van minimaal en verfijnd meubilair. Uw gekozen ruimte wordt gevuld met warme houttinten en kamerplanten om een ​​lichte, heldere ruimte te creëren. Stel je een mooie versleten leren bank voor met een deken of donzige plaid of een slaapkamer met ontspannen gelaagd beddengoed om dat ingetogen gastvrije maar gezellige gevoel te creëren.

 

HEDENDAAGS: Zwaar gebruik van metaal, steen en glas, zowel helder als ondoorzichtig met gedurfde meubels, is vandaag terug te vinden in een modern huis. We gebruiken een zacht kleurenpalet voor zwaar gestructureerde raambekleding, kussens en vloerkleden. In sommige kamers kan echter een grotere aanwezigheid van kleur door dekens en mooi ingelijste kunst aan de muur zichtbaar zijn. Bij dit type styling worden altijd eenvoudige, goed geselecteerde accessoires gebruikt.

 

OOSTENDE: Mooie lichte en luchtige ruimtes met een knipoog naar strand / kust door het gebruik van kleuren en accessoires. Laat uw kamer virtueel opvoeren met natuurlijke texturen zoals riet, linnen en hout om dat gemengde gevoel van warmte en comfort te creëren. Stel je een grote comfortabele linnen bank voor met een jutekleed en een houten salontafel, versierd met kunst aan de muur met het strand of zachte blauwe kleuren.

 

TRADITIONEEL: We creëren klassieke en lichte ruimtes met meubels die op de juiste manier in een formele opstelling zijn geplaatst om een zeer uitgebalanceerde ruimte te creëren. Subtiele kleurinsluitingen worden gebruikt om de zware texturen en meubels te maken die worden gebruikt om de ruimte te openen en lichtheid te creëren. Fluwelen, rijkelijk decoratieve geweven stoffen, katoen en zijde vind je vaak terug in bloemen, paisleys, strepen en ruitjespatronen.

 

RUSTIEK: Als u voor deze stijl kiest, kunt u een combinatie van zachte banken, zachte barkrukken en een algehele mix van eclectische dekkingen verwachten. Warmte wordt in de ruimte gebracht door verweerd hout, items met rustieke afwerkingen en aangevuld met kleuren die een vintage of antiek gevoel hebben.

 

INDUSTRIEEL: Minimale moderne styling met een authentiek vintage gevoel met contrasterende en complimenterende elementen van nieuwe en gerecyclede items. Stel je comfortabele banken, vloerkleden, opbergoplossingen voor als decor en grote kamerplanten. Diepe kleuren van zwart, grijs en bruin zijn zichtbaar in deze stijl van enscenering.

 

Mooi toch?
 

 

bottom of page