top of page
Masuy Joeri

Masuy Joeri is een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als werfleider in hoofdberoep denkt hij al buiten de kaders, bij odrone wordt dat zijn vak ;-).

 

Hij studeerde in maart 2019 af als drone-piloot klasse 1A en doorstond het theoretisch en praktijkexamen met glans. Hij ging de samenwerking aan met DR-ONE om zo een uitgebreid netwerk aan Drone-piloten te kunnen uitbouwen, klaar voor de toekomst dus.

 

Op een vakbeurs kwam hij in contact met Matterport en zag hier onmiddellijk een extra opportuniteit. Hij is van mening dat Matterport 3D de meest complete beleving van huizen biedt. Er is geen enkele andere camera die woningen zo realistisch kan presenteren. Met de ondertussen opgedane ervaring kan hij zich met recht Matterport expert noemen en werd hij servicepartner van Matterport.  

 

Mensen ervaren Joeri als een gedreven vriendelijke persoon die makelaars helpt om hun panden nog beter maar vooral sneller en gerichter te verkopen. Beperk het aantal onnodige bezoeken, schakel Joeri in, ga één keer langs met kopers welke de woning reeds vanbinnen en vanbuiten hebben kunnen beleven en...... VERKOOP! 

bottom of page